Ingredients:
600-700g. pork
200-300g. sausages
2 leeks
200g. champignons
1tablespoon food supplement with vegetables
salt
sunflower oil
Wash the meat and cut it on small cubes. Then, put it into one pot and add water and salt. Cook the meat till it becomes soft. Then, peel the leeks , wash it and cut it on small pieces. Put the leeks into the frying-pan and add oil. Fry the leeks on low heat. When, it becomes softer add the meat(meat should be separated from the water), the sausages, the champignons, the food supplement with vegetables and the salt. Fry for about 15-20 minutes. After that, take the frying-pan off the oven.
Состојки:
600-700г. свинско месо
200-300г. колбасици
2парчиња праз
200г. шампињони
1лажица зачин со зеленчук
сол
зејтин
Измијте го месото и исечете го на коцки. Ставете го во тенџере и додадете сол и вода. Тенџерето ставете го на оган и варете додека омекне. Кога ќе биде готово тргнете го од огнот и истурете ја водата. Во меѓувреме излупете го празот и иссечкајте го. Ставете го празот во тава за пржење и додадете зејтин. Пржете на тивок оган. Кога ќе поомекне празот додадете ги месото, колбасиците, шампињоните, зачинот и солот. Пржете уште 15-20 минути. Потоа тргнете ја тавата од огнот и јадењето може да се послужи.
Hey like the sound of it..easy and so less ingredients.
ReplyDeleteBiny