Salad with mayonnaise

Ingredients:
620g.                       mayonnaise
250g.                       yellow cheese
250g.                       salami
250g.                       carrots
250g.                        potatoes
6                              cucumbers
6 tablespoons            peas

             Take the potatoes, wash it and peel it. Then, wash and peel the carrots. Next, wash the peas. Put the potatoes, the carrots and the peas into one pot. Pour water in order to cover all the ingredients. Then, put the pot on the oven. Cook it till become soft. After that, take the pot off the oven and pour the water. Leave it to cool down. Then, cut all the ingredients on small cubes, except the peas. Take one profound dish and add all the ingredients in. Add 500g. mayonnaise and stir all the ingredients. Use the rest of the mayonnaise to smear from the above when put salad into the serving plates.

Состојки:
620г.                         мајонез
250г.                         кашкавал
250г.                         пилешка салама
250г.                         моркови
250г.                         компири
6                               краставички
6лажици                  грашок

                   Измијте ги и излупете ги компирите и морковите. Потоа измите го грашокот. Ставете ги сите во едно тенџере и истурете вода. Ставете го тенџерето на оган и варете додека состојките омекнат. Кога ќе омекнат трегнете го тенџерето од оган и истурете ја водата. Оставете ги состојките да се изладат. Следно, исечкајте ги сите состојки на мали коцки(влучувајќи ја саламата, кашкавалот и краставиците, освен грашокот). Потоа ставете ги состојките во еден длабок сад и додадете 500г. мајонез. Промешајте. Со остатокот од мајонезот премачкајте одозгора кога ќе ја послужувате салатата.


    

1 comment: