Мysterious cutlets

 

Ingredients:
600-700g.                                pork
2-3                                           leeks
1-2                                           onions
2                                              dried peppers
300g.                                       champignons
200g.                                       yellow cheese
                                                sunflower oil
                                                salt
                                                aluminium foil

                   Take the pork, wash it and cut it on cutlets. Next, bang out the cutlets. Then,wash the leeks, peel them and cut them on small pieces. Also, peel the onions and cut them on circles. Cut the pepper on small pieces.  In meanwhile, take one baking-pan and smear it with oil. After that, cut one piece from aluminium foil(make sure that is enough to cover the cutlet and the rest of the ingredients). Next, put the cutlet in the middle of the foil. From above on cutlet add some pieces of leek, onion, pepper and champinons. Also, pour some oil. Then, cover the cutlet with the foil. Put the cutlet on the baking-pan. Repeat this procedure until finish all ingredients. After that, into the pan pour water and white wine. Put the pan into the oven. Bake one and half hour on 240C degrees. Then, take the pan of the oven. Open the foil of each cutlet and add at least one piece of yellow cheese in each. Also, pour a little bit of oil. Then, cover the cutlets and return the pan into the oven. Continue baking for about 30 minutes. After that, take the pan off the oven and take the foil off the cutlets. Put the cutlets into the serving plates.


Мистериозни шницли

Состојки
600-700г.                                     свинско месо
2-3                                                праза
1-2 главици                                 кромид
1-2                                                суви пиперки
300г.                                             шампињони
200г.                                             кашкавал
                                                     зејтин
                                                     сол
                                                      алуминиумска фолија

                    Свинското месо измијте го и исечете го на шницли. Потоа исчукај те ги шницлите. Земете го паразот, измијте го, излупете го и иссечкајте го на ситни парчиња. Исто така, излупете го кромидот и исечете го на кругови. Следно, иссечкајте го пиперот на ситни парчиња. Во меѓувреме, замете една тава за печење и премачкајте ја со зејтин. Потоа земете едно парче алуминиумска фолија(парчето треба да биде доволно за да се завитка шницлата заедно со состојките). Ставете една шницла на средината на фолијата и посолете. Над шницлата додадете малку праз, малку кромид, малку пипер и малку шампињони. На крајот посипете малку зејтин и затворете ја фолијата. Ставете ја шницлата на тавата за печење. Пофторете ја оваа процедура додека ги завршите сите состојки. Потоа во тавата додадете вода и бело вино(не истурајте над шницлите). Ставете ја тавата во рерна и печете 1 час и 30 минути на 240 степени целзиусови. После тоа извадете ја тавата од рерна и отворете ја фолијата на секоја шницла. Над секоја додадете барем по едно парче кашкавал. Додадете и малку зејтин. Затворете ги шницлите и вратете ја тавата во рерна. Печете уште 30 минути. Потоа извадете ја тавата од рерна и отстранете ја фолијата. Шницлите се спремни да бидат послужени.                                              

2 comments:

  1. Sweet! Thanks for putting this together.

    ReplyDelete
  2. Hello from here from Romania from me, another world's blogger !!! Great job in there and don't be a stranger just visit my great PRACTIC blog, at the address: http://www.articolepractic.blogspot.ro anytime you want to do that with an comment in your own language !!!

    THANK YOU VERY MUCH !!!

    ReplyDelete