Duci's fruit cake



Ingredients:
10                                    eggs
10tablespoons                  sugar
10tablespoons                  flour
1                                      baking powder
500ml.                             heavy cream
2                                      bananas
8-9                                  circles of pine apple
2                                      oranges
2-3                                   kiwis
100-200g.                        sour cherry from compote

            Beat the eggs with the sugar until light and fluffy. Then, stop beating and add flour and the powder pastry. Beat again to get compact mixture. Next, take one profound and circled baking-pan. Put baking paper. Then, pour the mixture. After that, put the pan in the oven and bake on 180C degrees. When it becomes red-brown in color take the pan off the oven. Take one kitchen towel and over wind the cake on it. Then, take the baking paper off the cake.
          In meanwhile, pour the heavy cream into one profound dish. Then, beat the heavy cream with mixer(beat until get hard foam).
          On the other hand, take the cake and cut it horizontally. On the first layer put 1/3 of the heavy cream and smear it. Then, add the fruits above the heavy cream. Next, put the second 1/3 of the heavy cream above the fruits and smear  it. After that, add the second layer. Put the rest of the heavy cream on the layer and smear the whole cake with it. Decorate with fruits.


Овошна тората на Дуци

Состојки
10                                         јајца
10лажици                            шеќер
10лажици                            брашно
1                                           прашок за пециво
500мл.                                 хопла(слатка павлака)
2                                          банани
8-9                                       кругови ананас
2-3                                       киви
2                                          портокали
100-200г.                            вишни од компот

                 Изматете ги јајцата со шеќерот. Кога ќе добиете цврста пена престанете со матењето и додадете го брашното и пецивото. Матете повротно за да добиете компактна смеса. Потоа земете една тркалезна тава за печење. Обложете ја со хартија за печење. После тоа истурете ја смесата. Ставете ја тавата во рерна. Печете на 180 степени целзиусови. Кога ќе добие црвено-кафеава боја извадете ја тавата од рерна.  Превртете го пандишпанот на една кујнаска крпа. Потоа отстранете ја хартијата за печење. Оставете го пандишпанот да се олади.
              Во меѓувреме, истурете ја хоплата во еден длабок сад. Матете ја со миксер додека добиете цврста пена.
               Земете го пандишпанот и исечете го хоризонтално на два дела. Потоа едниот дел премачкајте го со 1/3 од хоплата. Над хоплата додадете овошје. Потоа додадете уште 1/3 од хоплата и премачкајте. Па додадете го вториот дел од пандишпанот. Над паднишпанот додадете го остатокот од хоплата и премачкајте ја целата торта. Декорирајте со овошје.

2 comments:

  1. Hi, could you please specify what is powder pasty is? Is it baking powder or something else?

    ReplyDelete
  2. Sorry for my late reply. Yes it is a baking powder. Thanks for asking. I'll correct it.

    ReplyDelete